Granex
LT
LT
EN
RU
Privatumo politika

Bendrosios privatumo nuostatos

Malonu, kad lankotės mūsų internetinėje svetainėje. Mūsų įmonė UAB "Granex" vertina Jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai. Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į Granex norėdami:

-gauti informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
-reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
-nesutikti, jog Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Taip pat šią informaciją galite keisti parašę laisvos formos prašymą el. paštu info@granex.lt

Kas yra slapukai?

Slapukai yra nedideli tekstiniai failai, kurie atsiunčiami į Jūsų įrenginį, Jums besilankant atitinkamoje interneto svetainėje. Slapukai padeda mums atpažinti Jūsų įrenginį ir padeda mums pagerinti mūsų interneto svetainės funkcionalumą bei palengvinti naudojimąsi ja. Slapukai nėra virusai. Slapukų naudojimas yra visiškai saugus Jūsų įrenginiams ir informacijai esančiai juose. Slapukų naudojimas palengvina jūsų prieigą prie svetainės bei leidžia mums apibendrinta forma analizuoti jūsų naršymo duomenis ir kryptingiau panaudoti tam tikrus informacinius įrankius ateityje. Naudodamiesi svetaine, Jūs sutinkate su tokiu slapukų naudojimu. Laikoma, kad mūsų interneto svetainių lankytojai sutinka, kad būtų naudojami slapukai, jei tam pritaikyta jų interneto naršyklė. Jei nebūtų naudojami slapukai, nebūtų galima naudotis kai kuriomis funkcijomis.

Jei nesutinkate, kad slapukai būtų įrašomi, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus. Duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, ištrindami naršymo istoriją. Visuomet galite pasirinkti, ar savo interneto naršyklėje norite naudotis slapukais, ar ne. Jei slapukais naudotis nenorite, kompiuterio naršyklę galite nustatyti taip, kad slapukai būtų automatiškai išjungiami, arba kaskart gauti pranešimą, kai interneto svetainėje prašoma naudoti slapuką.

Kaip galiu valdyti slapukų nustatymus?

Slapukus galite valdyti per savo naudojamos naršyklės nustatymus pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje arba peržiūrėkite trumpą instrukciją populiariausioms naršyklėms čia: Chrome; Mozilla, Edge; Safari; Opera.

Įspėjame, jog slapukų blokavimas gali nutraukti vartotojo priegą prie tam tikrų svetainės funkcijų ir jų veikimo, ko pasekoje naršymas gali tapti neefektyvus arba neįmanomas. Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie Jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus.

Sutikimas Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.